06 47 13 22 84  |  info@marretwijnker.nl

Marret Wijnker

 

Mijn pad

Bijna 20  jaar heb ik gewerkt bij gemeenten en in de publieke gezondheidszorg. In uiteenlopende functies gericht op inhoud, organisatie, bedrijfsvoering en veranderprocessen. Als adviseur, procesbegeleider en projectmanager. Na een verandertraject te hebben begeleid, waarbij de formele resultaten waren opgeleverd, hadden we toch niet bereikt wat ik voor ogen had. Ik was op zoek naar meer diepgaande en daardoor duurzame manieren van veranderen. Voor mij is dat transformatie. Eind 2018 koos ik volledig voor het ondernemerschap. Op LinkedIn vind je mijn CV.

Mijn ambitie

Wat mij verwondert is dat we, juist in onze wereld van welvaart en mogelijkheden, zo veel tijd en aandacht besteden aan wat we niét willen. Ik ben ervan overtuigd dat wij, mensen en organisaties, gezamenlijk veel meer tot stand kunnen brengen dan we nu denken en doen. Als we ons bewust zijn van wat we wél willen. Dan kunnen we met focus, aandacht en lef een mooiere wereld creëren voor onszelf en de generaties na ons. Zodat ook zij deze welvaart en mogelijkheden zullen genieten. Want dat vraagt bewustzijn, visie en daadkracht.

Mijn kracht

Van huis uit heb ik een oervertrouwen in het leven en de mogelijkheden van mensen. Ik ben ervan overtuigd dat de oplossing voor een vraagstuk in onszelf te vinden is. Hier begint voor mij ook elke vernieuwing in een organisatie en de samenleving. Vernieuwing ontstaat wanneer mensen zich open stellen voor transformatie; een proces naar weten wie je in wezen bent en wat je te doen hebt, daarbij kunnen aansluiten op je omgeving en open staan voor dat wat wil ontstaan. Daar is kennis, bewustzijn, moed en oefening voor nodig. Hier begeleid ik je graag bij.

Mensen ervaren mij als verbindend, waarachtig aanwezig, ruimte gevend en oplossingsgericht.

marret_wijnker

Mijn missie

Ik wil bijdragen aan de bewustwording van wat wij mensen en organisaties wél willen, zodat we met elkaar een mooiere wereld creëren voor onszelf en de generaties na ons.

Ontwikkeling en certificering

De opleiding Gezondheidswetenschappen heb ik afgerond aan de Universiteit Maastricht, richting Beleid en Management van de Gezondheidszorg. Vervolgens heb ik opleidingen gevolgd onder meer in Bedrijfskundig procesmanagement, Ketenregie, Integrale zelfsturing, Theory U, Organisatie coaching (Executive coaching, Team coaching en Organisatie coaching) en Beroepscoach Practitioner.

Ik ben gecertificeerd en geaccrediteerd Beroepscoach Practitioner en gediplomeerd Register Organisatiecoach. De NOBCO is de beroepsorganisatie voor coaches, hiervan houd ik de ethische gedragscode aan.