06 47 13 22 84  |  info@marretwijnker.nl

Marret Wijnker

Mijn professionele pad

Bijna 20  jaar heb ik gewerkt bij gemeenten en in de publieke gezondheidszorg. In uiteenlopende functies gericht op inhoud, organisatie, bedrijfsvoering en veranderprocessen. Na een verandertraject te hebben begeleid, waarbij de formele resultaten waren opgeleverd, hadden we toch niet bereikt wat ik voor ogen had. Ik was op zoek naar meer diepgaande en daardoor duurzame manieren van veranderen. Eind 2018 koos ik volledig voor het ondernemerschap.

Als Organisatiecoach ontdekte ik onder meer het belang van individueel commitment. Commitment aan de verandering en aan jezelf om naar jouw rol in het geheel te durven kijken. Dat maakte mij nieuwsgierig. Wat beweegt mensen om wel, of juist niet naar zichzelf en hun eigen rol in het geheel te kijken?

Ik volgde een opleiding tot Beroepscoach, om mijn klanten persoonlijk beter te kunnen begrijpen en begeleiden. Daar leerde ik vooral naar onze mentale en emotionele laag te kijken. Ik miste tools om dieper te kijken en blokkades daar op te lossen. Een voorbeeld: als je een keer gebeten bent door een hond en angst voelt (emotioneel) als je er weer een tegenkomt, weet je (mentaal) dat deze hond zeer waarschijnlijk niet zal bijten. Je lijf echter heeft, voordat je verstand dat heeft bedacht, de schrikreactie alweer gemaakt. Die is nog aanwezig in je lijf.

De tools om dieper te kunnen werken, ook fysiek, energetisch en spiritueel heb ik me eigen gemaakt in de opleiding Transformatief coachen. Middels deze manier van werken leer en ervaar ik dagelijks dat veel antwoorden aanwezig zijn in onszelf en hoe we daar allemaal toegang tot hebben. Een ongekend potentieel!

Op LinkedIn vind je mijn CV.

 

Mijn ambitie

In onze drukke samenleving negeren we massaal de signalen van ons lijf en onze emoties, wat leidt tot allerlei klachten. We richten onze aandacht op hard werken of andere mensen ofwel verlangen een medicijn van de dokter. Hoe zou het zijn als we weer leren op onderzoek te gaan in onszelf en ontdekken dat we veel van onze klachten zelf kunnen oplossen?

Het is mijn ambitie eraan bij te dragen dat het weer normaal is om te luisteren naar ons innerlijk kompas. Dat we onze innerlijke wijsheid aanspreken en veel van onze klachten zelf oplossen. Zodat ons leven, en dat van onze kinderen, weer lichter wordt.

 

Mijn kracht

Zonder oordeel luister ik naar jouw verhaal en stem ik op je af. Ik bied je vertrouwen in mogelijkheden om je klachten zelf aan te pakken. Als je besluit met me te werken, begeleid ik je vanuit een veilige bedding naar jouw innerlijke wijsheid en je zelfhelend vermogen. Ik volg altijd jouw proces, jij bepaalt welke stappen je wel of niet zet. En dan blijkt er meer mogelijk dan je dacht.

marret_wijnker

Mijn missie

Ik breng mensen in contact met hun innerlijke wijsheid, zodat ze kunnen oplossen waar ze last van hebben en het leven weer lichter wordt.

For the good of all.

Ontwikkeling en certificering

Aan de Universiteit Maastricht heb ik Gezondheidswetenschappen gestudeerd. Vervolgens heb ik opleidingen gevolgd onder meer in Bedrijfskundig procesmanagement, Organisatie coaching (Executive coaching, Team coaching en Organisatie coaching) en Transformatief coachen.

Ik ben gecertificeerd en geaccrediteerd Beroepscoach Practitioner en gediplomeerd Register Organisatiecoach en Transformatiecoach. De NOBCO is de beroepsorganisatie voor coaches, hiervan houd ik de ethische gedragscode aan.